tJust Western Riders;

Skänninge             

 

 

 

 

 

TJUST WESTERN RIDERS FINNS NU VID STALL SKÄNNINGE VIMMERBY (granne med Ryttargården) 

  • Klubben arrenderar klubbstuga, paddock samt hagar. Hagarna finns till förfogande för alla medlemmar som kommer in och rider. Viktigt är att hagen återställs i sitt ursprungliga skick innan du lämnar den. Mockredskap och ev  staket-material finns i boden. Lämna aldrig en trasig hage.
  • Kör du bil till vår anläggning tänk på att köra sakta. Det är ett fritidsområde med mycket hundar och barn.
  • Vi har nu inlett ett samarbete med VIRF. Detta innebär att vi 2 helger/år har gratis tillgång till deras ridhus mot att virf får nyttja Skänningepaddocken. Givetvis under förutsättning att vi inte är där.
  • Du är välkommen att höra av dig om du har frågor, tips på aktiviteter, tränare m.m. 
  • Ridhusträning!

Som medlem i tJWR så behöver ni inte lösa särskilt medlemskap i Virf för att träna där. Ni kan antingen lösa ridhuskort per termin 500 kr, per år 700 kr eller per gång 50 kr. Ni ser Virfs ridhusschema på Virf.se, ridskola, ridhusschema, det finns möjlighet att rida på dom tider det inte är någon verksamhet.

 

Under sommarhalvåret finns det möjlighet att sova över på våran anl. Vi har ett loft som ger skydd mot vind o vatten. Ta med liggunderlag o sovsäck. Finns plats för många.

Det finns utbildningsmaterial med Les Vogt's som heter Cowhorse Independent Studio Program. Det är 4 dvd samt en bok.Du kan hyra detta för 50 kr i 2 veckor. Kontakta styrelsen.